Kitten in benarde situatie

Vrijdag avond 2 november kregen wij de melding binnen dat in Medemblik een mevrouw stond bij haar auto. Zij was eerder die avond  van thuis af vertrokken en wilde rond 21:30 weer naar huis gaan. Toen zij instapte hoorde zij gemiauw. Eerst kon zij het niet zo goed plaatsen maar na enig zoek werk zag zij tot haar verbazing haar eigen kat weggekropen tussen het plaatwerk van haar auto. Met een open deur keek het beestje haar recht aan. Niet wetende hoe de kitten er aan toe was belde zij de Dierenambulance. 

Beklemd Kitten

Omstanders waren al druk aan het proberen het beestje te bevrijden, maar al snel werd duidelijk dat dit niet zonder slag of stoot ging lukken. het beestje zat klem vast

Gered Kitten

Een bevriende kennis kwam er ook bij helpen en zij kon gelukkig het een en ander aan ruimte maken in de wielkas waardoor het beestje naar beneden kon zakken. Uiteindelijk is het arme dier om 1 uur ’s nachts bevrijd uit zijn benauwde plek. 

Nadat het beestje grondig was onderzocht in de Ambulance, en natuurlijk verwent met wat snoepjes is zij weer met haar eigenaresse naar huis gegaan. Een paar uur later dan gepland, maar helemaal onbeschadigd. 

0Shares

Geef een reactie


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.