Vrijwilligers gezocht

Wij zijn dringend op zoek naar chauffeurs en bijrijders.

Vrijwilligers Gezocht

Vind jij het ook leuk om te werken met dieren.

Bij De Dierenambulance Hoorn werken we met een heel gepassioneerd team. Een dag werken op de ambulance als bijrijder of chauffeur is nooit het zelfde. Zo sta je het ene moment tot je middel in de sloot om een zwaan verstrikt een vislijn los te halen, krijg je even later de melding van een ontsnapte hond. om in de avond weer met een oude kat en zijn baasje naar de dierenarts gaan om het beestje in te laten slapen.

In een dienst werk je veel samen met de verschillende dierenartsen, en opvangcentra in West-Friesland. Hierdoor leer je ook ontzettend veel leuke ‘collega’s’ kennen, allemaal gepassioneerd in dieren welzijn.

Voordat je op de ambulance aan het werk gaat wordt je eerst goed ingewerkt, want naast het helpen van dieren komt er natuurlijk ook nog wel het een en ander aan papierwerk bij kijken, en moet je natuurlijk ook de regels kennen met betrekking veiligheid van je de dieren waarmee je te maken krijgt, en natuurlijk van hoe je zelf moet handelen.

Dus kortom heb je met regelmaat tijd over, ben je graag buiten, werk je graag met dieren van klein tot groot, kom dan bij Dierenambulance Hoorn.

Neem contact met ons op via ons algemene nummer 0229-245353 of stuur ons een E-mail via: dierenambulancehoorn@hetnet.nl.

.

0Shares

Geef een antwoord