Een vermist huisdier, is natuurlijk nooit leuk.

Daarom zeggen wij ook altijd laat uw hond of kat Chippen EN Registreren bij een dierenarts. Daarmee kunnen wij veel sneller contact met u opnemen mochten wij uw dier vinden. Hiermee kunnen ook mogelijk een hoop extra kosten voorkomen worden. 

Is je kat of hond niet gechipt zorg er in ieder geval voor dat je goede duidelijke foto’s van het dier hebt. Een vlek of iets anders opvallends kan ons al helpen een dier te identificeren en dus thuis te brengen. 

Is je huisdier vermist meld hem dan aan bij AMIVEDI.NL. Hoe duidelijker de foto’s en beschrijving die je mee geeft des te groter de kans dat wij of iemand anders die jou dier heeft gevonden een match kunnen maken. AMIVEDI is ook te bereiken op telefoon nummer 088-0064659, of via de mail op hoorn@amivedi.com.


Een huisdier gevonden.

Ik heb een dier gevonden, of er loopt een kat bij mij om het huis die niet van mij is.  Kijk eerst of het dier een halsband heeft. In een kokertje of aan de binnenkant van de halsband zelf wordt vaak een adres of telefoonnummer geschreven van de eigenaar. Kijk ook op AMIVEDI.NL of het dier al vermist staat gemeld. Zo zijn veel dieren al zelf thuis te brengen. 

Heb je een hond gezonde gevonden, en kun je hem zelf niet thuis brengen, zorg er dan eerst voor dat de hond niet opnieuw kan ontsnappen, en bel ons dan op 0229-245353. Met de Chipreader kunnen wij de Identificatie chip uitlezen. Via de meldpost kunnen wij dan (mits de registratie nog klopt) contact leggen met de eigenaar. 

Heb je een gezonde kat gevonden, en weet je niet waar deze thuis hoort. maak dan een aantal goede duidelijke foto’s, en meld de kat aan op AMIVEDI.NL. Is er na 14 dagen nog geen eigenaar duidelijk, neem dan even contact op met Dierentehuis Hoorn 0229-218197.  Laat je niet in de verleiding brengen om het dier te voeren, een mogelijk dieet of allergie kan veel problemen geven.  

Zijn er andere vragen of heb je een ander huisdier gevonden, mag je natuurlijk altijd even met ons bellen op 0229-245353.