Dierendag 2020

Hond uitlaten

Nu is bijna alles anders in 2020 door het Corona virus. Ook Dierendag. Iedereen probeert daar op zijn eigen manier met alle regels en beperkingen een nieuwe weg te vinden. Of je nu met ochtendgloren op staat om je hond extra vroeg uit te laten, of op een andere manier rust en stilte op zoekt om een veilig rondje te lopen. Ieder zoekt zijn manier. Op Dierendag probeer je toch wat extra’s te doen.

Regels en beperkingen

Voor ons als Dierenambulance moeten wij ook laveren tussen de regels om toch nog zo veel mogelijk dierenslachtoffers te kunnen blijven helpen. Waar je als medewerker normaal met een kuchje of verkoudheid meestal toch wel door gaat valt deze medewerker nu helaas uit. Voor zover mogelijk moeten de andere collega’s dan bij springen om deze vrij komende dienst dan in te vullen.

Activiteiten

Dit jaar zijn voor ons ook de meeste extra activiteiten niet door gegaan, en helaas betekent dat voor ons ook dat wij veel inkomsten mislopen door collecte en verkoop van artikelen. De dagen bij De bonte Piet, Kinderboerderij de Woid, en Dierenasiel Hoorn konden helaas niet door gaan. En ook de verschillende Jaarmarkten in de regio zijn geannuleerd, of hebben we aan ons voorbij moeten laten gaan.

Dierendag

Als je dit jaar voor dierendag iets lekkers voor je huisdier(en) haalt, denk dan ook eens aan de dieren uit de natuur waarvoor wij iedere dag ons best doen om te redden. Met iedere donatie zijn wij al blij.


Sinds we deze nieuwe website online hebben gebracht hebben wij deze donatie methode ook toegevoegd met als doelstelling voor het einde van het jaar minimaal €250.- euro op te kunnen halen zodat wij vervoerskooien, en divers ander materiaal kunnen vervangen en aanvullen in onze 2 ambulances.

Fijne dierendag allemaal!
Pas goed op je zelf en je dieren.

0Shares

Geef een reactie


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.