Nieuwe dierenambulance voor Stichting Dierenambulance Hoorn e.o.

donderdag 23 december 13:28 – 2021 

Uit: HOORN IN HET NIEUWS

HOORN – Stichting Dierenambulance Hoorn e.o. mocht woensdag 15 december een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen. “Deze ambulance is net als onze andere ambulance gesponsord door Stichting Dierenlot, die – gesteund door hun sponsors en donateurs – ons deze ambulance in bruikleen geven”, vertelt voorzitter Fred Perrier.

De nieuwe ambulance is alweer volop in gebruik. “We zijn hier super blij mee”, zegt Fred. “De ‘oude’ heeft inmiddels 300.000 kilometer gereden in vier jaar tijd. Dat geeft wel aan hoeveel kilometers wij per jaar rijden. Dit blijkt ook uit het aantal ritten dat wij dit jaar hebben gereden: zo’n 3600. Vorig jaar waren dat er een kleine 3300. Ook in het nieuwe jaar staan wij weer met al onze vrijwilligers klaar om dieren in nood te helpen. Namens alle vrijwilligers wensen wij iedereen fijne feestdagen en een mooi en diervriendelijk 2022!”

Dierenambulance Hoorn e.o. is altijd op zoek naar vrijwilligers, chauffeurs en bijrijders op de ambulance. Wie in Hoorn, Blokker of Zwaag woont, wordt van harte uitgenodigd om te reageren. Fred: “Ook voor onze meldpost zijn wij nog op zoek naar centralisten. Aangezien wij vanuit huis werken is hier de woonplaats minder van belang.”

Interesse in vrijwilligerswerk bij de Dierenambulance? Kijk op www.dierenambulancehoorn.nl voor meer informatie. Op de site kunnen geïnteresseerden zich via een formulier aanmelden. Dierenambulance Hoorn e.o. is zeven dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar. Een dier in nood? Bel 0229-245353.

0Shares

Geef een reactie


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.