S-Line Products BV

Aan de rand van het bedrijventerrein Zuiderkogge in Hem, zit het bedrijf S-Line Products.

Wij bieden vrijwel alles op het gebied van reinigingsmiddelen, –machines en disposables. En dat doen wij met een duurzame visie. Eigenlijk kan elk bedrijf of vereniging bij S-Line Products terecht. Want wie heeft geen toiletpapier, schoonmaakmateriaal of koffiebekers nodig?

In juli 2016 is het bedrijf verhuist vanaf de Groeneweg naar de Elbaweg in Hem. De nieuwe en grotere locatie heeft de kans geboden om verder te groeien en het serviceniveau hoog te houden. De eigen chauffeurs rijden dagelijks door het hele land om de producten uit het assortiment (zoals reinigingsmiddelen en – machines, hulpmaterialen, hygiënepapier, dispensers, afvalbenodigdheden en disposables) te bezorgen bij het grote en trouwe klantenbestand.

Dat wij vanuit een duurzame visie handelen, blijkt onder andere uit het “ duurzame” assortiment. Zeker op het gebied van reinigingsmiddelen is er een ruim assortiment voor de professionele duurzame reiniging. Daarbij bieden we voor hulpmaterialen ook vele artikelen met een Ecolabel. “Een beter milieu maken we samen” is niet voor niets de slogan van ons bedrijf. Waarom reinigingsproducten gebruiken waarvan de basis grondstof olie is, terwijl dit heel goed vervangbaar is met hernieuwbare grondstoffen? Dit is ook bij de duurzame disposables van toepassing. Wij streven er nu al naar om minder plastic disposables te verkopen en meer de duurzame disposables aan te bieden.

Bedrijf: S-Line Products BV
Elbaweg 38B
1607 MP Hem
E: info@s-lineproducts.nl
T: 0228-544588

0Shares

Geef een reactie